Çamyolu Ortaokulu

Belgegeçer : ..
WEB https://camyoluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çamyolu Mahallesi 206 Nolu Sokak No 16 Adapazarı/SAKARYA
VİZYON :  Adil,şeffaf,güvenilir ileriyi görebilen yönetimi,durumdan vazife çıkaran,gelişime ve değişime açık öğretmenleri,mili ve manevi duygularla bezenmiş,bilgiye aç,araştıran ve sorgulayan öğrencileriyle ve katılımcı paydaş kitlesiyle geleceği okuyan ve bugünden tasarlayan bireylerin yetiştiği,çevresi tarafından sevilen bir okul olmak.
MİSYON :  Öğrencilerimize bilgiye ulaşmada rehberlik etmek  Araştıran, sorgulayan, hür fikirli saygılı, toplum ile barışık bireyler yetiştirmek.  Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanının, ailesini ve ulusunu seven insanlar olmaları  Eğitimi okul öncesinden başlatmak.  Çevresi tarafından sevilen ve tercih edilen bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama:09:00 Bitiş:15:20
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Her 15 dakikada bir aralıklarla Adapazarı merkezden kalkan dolmuş minübüsleri ile sağlanmaktadır. Yolculuk 12 dakika sürmektedir. Okulumuz ilçe merkezine 5km uzaklıktadır
Yerleşim Yeri : Okulun Bulunduğu Çamyolu Mahallesi Adapazarı´nın kuzeyinde, eski Karasu yolu üzerinde yüksekçe bir tepeye kurulmuştur. Yaklaşık nüfusu 1200. şehir merkezine uzaklığı 5 km dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi Yıldızlar Futsal Yarışmalarında 2.lik
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : e twinning projeleri.
Diğer Hususlar : Okulumuz zorunlu hizmet bölgesi kapsamındadır.